menu
Word Lid
Vlaams Belang Gistel krijgt met Michael Vanparys nieuwe voorzitter

Op zaterdag 29 april gaf Eric Jaegers (83) na ruim 20 jaar trouwe dienst de fakkel van het voorzitterschap van Vlaams Belang Gistel door aan Michael Vanparys (30). “Michael is al reeds enkele jaren actief achter de schermen, met hem zal een jonge en vernieuwende wind door het bestuur en daarmee ook de afdeling waaien”, aldus oud-voorzitter Eric Jaegers.
“Mijn bedoeling is mij in te zetten voor onze gemeente en voor onze mensen. Ik wil een aanspreekpunt zijn voor iedereen van onze gemeente en ook daadwerkelijk met oplossingen komen voor vraagstukken. Gistel en de randgemeenten zijn een prachtige regio en dit wil ik zo behouden en verbeteren waar mogelijk”, zegt Michael Vanparys.

Dit geldt tevens als het startschot van de campagne naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. “Het is dan ook de bedoeling om de partij te laten floreren als nooit voorheen, met een combinatie van oudgedienden en vernieuwend jong talent. Enkele van de speerpunten waar wij willen op inzetten naast onze traditionele standpunten zijn de gemeentelijke armoede, mobiliteit en zwerfkattenproblematiek/dierenverwaarlozing. Ook opvang voor kinderen in onze gemeente blijft een veelgevraagd en heet hangijzer en daar willen wij ons voor inzetten”, zo stelt de nieuwe voorzitter Michael Vanparys. “Eric blijft echter wel actief als gemeenteraadslid en als bestuurslid van de afdeling om zo de ervaring vlot mee te geven. Wij willen hem namens de afdeling en de partij uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor Gistel.”


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF